Sare alcalina contra cancerului sau independent

O serie de boli decurg din cauza nivelului crescut de aciditate a corpului, de exemplu ingrasarea excesiva, hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca, diabetul, alergiile, problemele digestive, modificari dermatologice, depresie, nivel scazut de energie si cancerul. Insa o cura cu sare alcalina face minuni, cel mai probabil ne scapa de problemele insirate.

Daca acidul ajunge in sange, acesta se ingrasa, drept urmare, circulatia sanguina devine lenesa, astfel organele nu pot functiona la deplina lor capacitate. Apar bolile, care oricum trebuiesc tratate cat de repede si eficient. In caz de cancer tratamentul cu sare alcalina ajuta mult, deoarece impiedica cresterea si inmultirea celulelor inflamatorii si tumorale.

In asa fel impiedica absorbtia substantelor nutritive de catre aceste celule. Efectul curei cu sare alcalina este spectaculos si rapid. Pe pagina web cancertratament.info gasiti toate informatiile despre acest tratament, puteti comanda capsula alcalinizanta Basocaps, care poate fi folosita si independent, doar pentru alcalinizare.