Organismul necesită alimentatie alcalina

Bolile inflamatorii și cele tumorale sunt grave, însă nu imposibil de tratat. Organismul în aceste cazuri are nevoie de alimentatie alcalina. Singura cură, care face imposibilă absorbția substanțelor nutritive de către celulele inflamatorii și tumorale, astfel împiedicând creșterea și înmulțirea acestora, este cea pe bază de sare alcalină.

Activitatea preponderentă a celulelor este nutriția, și dacă acesta este împiedicat, efectul tratamentului pe bază de sare alcalină apare rapid și spectaculos. Această sare specială nu poate fi introdusă în mod direct, adică prin intermediul sistemului digestiv în organism, pentru că are un gust puternic sărat.

Având în vedere, că organismul bolnav necesită alimentatie alcalina, există alte modalități, prin care se efectuază tratamentele. Absolut toate informațiile le găsiți despre sarea alcalină pe pagina web oncoshop.ro, tot de acolo se poate și comanda. Este bine, să aveți cunoștințe temeinice despre acest tratament foarte eficient, înainte să începeți cura.