parchet colorat

Alunga monotonia cu parchetul colorat!

Alege sa rupi monotonia culorilor neutre cu un parchet colorat! Desi culorile neutre sunt cele care asigura linistea celor care vor utiliza incaperea, alege sa fii indraznet, si acopera podeaua cu parchet laminat colorat, intr-o concordanta armonioasa cu celelalte culori din incapere, ca si element de surpriza!

Vino in magazinele noastre, sa te convingi de oferta mai mult decat bogata si diversificata, daca cauti parchet laminat pentru finalizarea proiectelor tale! Fiind un material deosebit de indragit si larg utilizat, ai posibilitatea de a alege din multe modele si culori disponibile, direct din depozitele noastre.

Pe langa traditionalele modele care imita lemnul, de la nuante deschise pana la cele mai inchise, va oferim modele unicolor in nuante mai putin obisnuite, cum ar fi cel complet alb, sau altele, care incanta ochiul cu un amestec armonios de culori. Fii in pas cu moda, si alege ceva diferit! Nici in cazul acestor produse noi nu trebuie sa iti faci griji, deoarece oferim aceeasi conditii avantajoase, ca si in cazul celor cu model obisnuit. Vei gasi cu usurinta accesoriile necesare, potrivite designului inovator, si in ceea ce priveste calitatea si conditiile de garantie, sunt identice cu acele produse de inalta calitate pe care le-ai gasit si pana acum in oferta noastra. Te asteptam cu drag!