Fără prea multă aciditate

Aciditatea excesivă a sângelui duce la apariția mai multor probleme de sănătate, printre care bolile inflamatorii, autoimune și cancerul. Pentru ca să evităm aceste probleme, este necesar să păstrăm echilibrul între alimentația acidă și alcalină. Pe site-ul http://www.oncoshop.ro/blog/index.php/mancare-alcalina-din-legume-si-fructe/ putem citi foarte multe informații folositoare în legătură cu această temă.

Ajută foarte mult o dietă alcalină și la pierderea în greutate, reduce simptomele dureroase ale artritei, și este ideală împotriva diferitelor tipuri de cancer. Această dietă nu numai atunci trebuie urmată, dacă a apărut deja careva boală, ci este recomandată pentru prevenirea apariției problemelor de sănătate.

Dar ca să urmăm o dietă adecvată, este nevoie să facem diferență între alimentele acide și alcaline. Aceste cunoștințe le putem afla de pe pagina web http://www.oncoshop.ro/blog/index.php/mancare-alcalina-din-legume-si-fructe/. Ajutați cu aceste informații putem pune zilnic pe masa familiei mâncare alcalină.