Cura cu sare alcalina impotriva celulelor bolnave

Se spune, ca problemele vin in totdeauna pe neasteptate, dar daca ne gandim, cand ne asteptam de exemplu la bolile inflamatorii sau cele canceroase? Niciodata! Totusi apar, trebuiesc tratate, ceea ce se poate face si prin cura cu sare alcalina, nu numai prin tratamente traditionale.

Acesta este singurul tratament natural, care impiedica cresterea si inmultirea celulelor inflamatorii si tumorale. Astfel face imposibila absorbtia substantelor nutritive de catre aceste celule. Efectul acestui tratament poate fi spectaculos si rapid. Sarea alcalina este un compus inselator pentru celulele inflamatorii si tumorale, deoarece pare a fi potasiu.

Avand in vedere, ca potasiul este o substanta vitala pentru celule, cele bolnave absorb de 18-20 ori mai mult, decat cele sanatoase. Celulele absorb imediat sarea alcalina, in moment, in care acesta ajunge la ele. Celulele sanatoase elimina sarea alcalina, insa cele bolnave nu pot elimina cantitatea mare absorbita, astfel raman infometate. Asa isi face efectul cura cu sare alcalina.