Parchet laminat la ofertă specială!

Pardoseala este considerată cel mai solicitat element de construcție dintr-o casă. Fiind toată ziua apăsată de greutăți, solicitată la încovoiere, expusă la lovituri și frecări, partea superioară a plăcilor este prevăzută cu un strat special care rezistă la aceste solicitări.

Capacitatea de rezistență în timp a parchetului laminat depinde de acest strat de uzură. Grosimea și duritatea stratului de uzură este notată vizibil pe fiecare tip de parchet și în funcție de acest element se recomandă alegerea lui.

Luând în considerare acest aspect nu în toate cazurile este benefic să alegi parchetul laminat oferit la prețuri speciale. Este just că și prețul contează la o reamenajare, dar schimbarea pardoselii este o investiție de lungă durată, deci capacitatea de rezistență în timp ar trebui să fie factorul cel mai important la alegere, nu prețul. Asta nu exclude să găsești un parchet laminat potrivit pentru proiectul tău la ofertă. Dacă cauți perseverent și nu ești constrâns de timp, posibil să găsești o castană.