tapet lavabil

Tapet lavabil, avantaje, mod de utilizare

Ai vrea să reamenajezi livingul tău, dar nu poți decide ce stil să adopți, ce materiale să folosești? Nu ne mirăm! Sectorul de amenajări interioare s-a dezvoltat enorm începând cu liberalizarea comerțului. Sunt o sumedenie de produse aduse din import, dar și cele din producția atohtonă sunt la fel de căutate.

Pentru decorarea pereților înafară de zugrăveală mai ai alte posibilități mai speciale: tapetare, decorare cu lambriuri, lipire a pietrelor decorative. Tapetul lavabil poate conferi un stil aparte livingului, rupe monotonia zugrăvelii.

Ideal ar fi să tapetezi toți pereții, dar poți combina și cu zugrăveala dacă vrei. Dacă ai șemineu în casă vei avea nevoie de un soclu din piatră naturală. În prelungirea soclului recomandăm să lipești tapet lavabil, fiind foarte ușor de curățat în cazul în care se murdărește de fum. Acum este la vogă montarea lambriurilor ca soclu în holuri și zona de intrare a livingului, mai ales dacă are loc de luat masă. Zona această este des folosită, ca mod de protejare este adecvat tapetul lavabil.