Alimentatie alcalina pentru bunăstare

Păstrarea sănătății pe termen lung este scopul fiecăruia dintre noi. Trebuie să știm, că o alimentatie alcalina îmbunătățește starea de sănătate, căci aceste alimente sunt minuni pentru sănătate. În zilele noastre majoritatea alimentelor, pe care oamenii le consumă, sunt alimente toxice sau acide, conțin elemente nocive pentru organism, și poate duce la apariția cancerului.

Însă o alimentatie alcalina poate echilibra organismul și ne protejează împotriva bolilor grave. De aceste alimente sănătoase, adică de alimentele alcaline organismul are foarte mare nevoie. Acestea sunt în primul rând rădăcinoasele, pentru că sunt mai bogate în minerale, decât alte legume, acesta este motivul, că ar trebui să fie de nelipsite de pe masă.

Apoi urmează în acest rând legumele crucifere, verdețurile, usturoiul, ardei iute, lămâia etc. Acestea reprezintă baza de alimentatie alcalina, deci în fiecare zi ar trebui să consumăm din aceste legume. Bineînțeles, o gospodină bună le introduce cu ușurință în meniul zilnic aceste produse alcaline.